Bajor tormaleves
|
Elkészítés:A tormát megreszeljük, és citromlével elkeverjük. Egy fazékban felolvasztjuk a vajat, és megpirítjuk benne a lisztet, majd hozzáöntjük a húslevest és a tejet. Állandóan kevergetve felforraljuk, és belekeverjük a reszelt tormát. Sóval, borssal, cukorral ízesítjük, majd levesszük a tûzrõl, és melegen tartjuk. Az apró kockákra vágott szalonna zsírját kisütjük, majd a zsírjában megpirítjuk a pirítóskockákat is. A tejszínt belekeverjük a levesbe, és felforraljuk, de nem fõzzük tovább. A szalonna- és kenyérkockákat a leves tetejére szórjuk, és zsázsalevéllel díszítjük. Hozzávalók:- 1 szál torma (friss)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
DAEWOO NUBIRAÁr: 349.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr: 299.000 Ft -
CHRYSLER VOYAGERÁr: 550.000 Ft -
AUDI A4Ár: 2.790.000 Ft -
MERCEDES-BENZ SPRINTERÁr: 3.390.000 Ft -
SEAT CORDOBAÁr: 249.000 Ft -
OPEL MERIVAÁr: 1.249.000 Ft -
MAZDA 3Ár: 750.000 Ft -
TOYOTA RAV 4Ár: 1.399.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 499.000 Ft -
FORD MONDEOÁr: 2.399.999 Ft -
CHRYSLER GRAND VOYAGERÁr: 450.000 Ft