Csõben sült angolzeller
|
Elkészítés:Az angol zeller végeit vékonyan vágjuk le, szedjük száraira, és jól mossuk meg. A zöldséglevesben fõzzük roppanósra, szedjük ki, csepegessük le, és a kiolajozott tepsiben terítsük el. A sajtos gratin mártáshoz az olvasztott vajban futtassuk meg a lisztet, úgy hogy fehér maradjon, majd a tejet fokozatosan hozzáöntve fõzzük krémesre. Ha túl sûrû a mártás, a zeller fõzõlevébõl adjunk hozzá, hogy krémes állaga legyen. Szórjuk bele a reszelt sajt felét, sózzuk, borsozzuk meg, majd öntsük a tepsibe rakott zellerszárakra. Szórjuk rá a maradék sajtot, 200 °C-os sütõben süssük pirosra, és forrón kínáljuk. Hozzávalók:- 2 angol zeller
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SEAT CORDOBAÁr: 369.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 599.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 170Ár: 690.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 869.999 Ft -
SEAT CORDOBAÁr: 299.999 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 769.000 Ft -
AUDI A3Ár: 2.195.000 Ft -
VOLKSWAGEN POLOÁr: 499.999 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 285.000 Ft -
DACIA SANDEROÁr: 1.199.000 Ft -
OPEL CORSA CÁr: 599.000 Ft -
SKODA FELICIAÁr: 339.000 Ft