Áfonyás õzmedalionok
|
Elkészítés:Futassuk meg a vajban az összezúzott borókát, majd pirítsuk benne a hússzeleteket, oldalanként 4-5 percig. Sózzuk, borsozzuk, és öntsük rá a bort. Amikor a bor elpárolgott, és a hús is puha, vegyük ki, és hagyjuk hûlni. A hús levéhez keverjük hozzá a dzsemet meg a tejszínt, és fõzzük sûrûre. Tálaláskor tegyünk a kenyerekre 2-2 szelet húst, öntsük rá a szószt, és tegyünk mellé ribizlit. Hozzávalók:- 80 dkg õzhús
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SUZUKI SWIFTÁr: 339.999 Ft -
OPEL MERIVAÁr: 749.000 Ft -
FIAT PUNTOÁr: 1.049.999 Ft -
MITSUBISHI SPACE STARÁr: 649.000 Ft -
VESPA S 50Ár: 450.000 Ft -
BMW 320Ár: 1.449.000 Ft -
BMW 520Ár: 890.000 Ft -
FORD S-MAXÁr: 2.490.000 Ft -
MAZDA CX-5Ár: 5.490.000 Ft -
TOYOTA PASEOÁr: 329.000 Ft -
OPEL VECTRAÁr: 499.999 Ft -
FORD GALAXYÁr: 599.000 Ft