Áfonyás bélszínragu flambírozva
|
Elkészítés:A forró olajban futtassuk meg a hagymát, szórjuk bele a kockákra vágott bélszínt, és magas tûzön pirítsuk tovább. Sózzuk, borsozzuk meg, majd amikor félig megpirult, adjuk hozzá az áfonyát, locsoljuk meg a borral, és pároljuk össze. Mielõtt levesszük a tûzrõl, szórjuk meg petrezselyemmel, keverjük össze, locsoljuk meg a brandyvel, és gyújtsuk meg (flambírozzuk). A körethez a megtisztított burgonyákat faragjuk hordó formájúra, majd sós vízben fõzzük meg, szûrjük le, és forgassuk össze a vajban megfuttatott petrezselyemmel. Tálaláskor a hordóburgonyát rendezzük tányérra, és halmozzuk mellé, a bélszínragut. Hozzávalók:- 70 dkg bélszín
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
RENAULT THALIAÁr: 599.000 Ft -
PEUGEOT 206Ár: 629.000 Ft -
SEAT CORDOBAÁr: 249.999 Ft -
BMW X3Ár: 2.390.000 Ft -
MERCEDES-BENZ A 150Ár: 1.250.000 Ft -
OPEL AstraÁr: 399.000 Ft -
FIAT ALBEAÁr: 699.000 Ft -
OPEL ZAFIRAÁr: 599.999 Ft -
FORD MONDEOÁr: 2.399.999 Ft -
SAAB 9-5Ár: 649.000 Ft -
VOLKSWAGEN POLOÁr: 1.099.000 Ft -
RENAULT THALIAÁr: 750.000 Ft