Aszalt gyümölcsös-sonkás borjútekercs
|
Elkészítés:A húsleves felét megmelegítjük, a barackokra és a szilvára öntjük, és 30 percig állni hagyjuk. Az almákat meghámozzuk, magházukat kivágjuk, a húsukat felkockázzuk. A mandulát vízben 5 percig fõzzük, majd lecsöpögtetjük, és a szemeket egymáshoz dörzsölve a héjukat eltávolítjuk. A húst a maximális nagyságúra kiterítjük. Az aszalt gyümölcsökkel, a mandulával, a dióval és az almadarabokkal megtöltjük. Sóval, borssal meghintjük, felgöngyöljük, és átkötjük. Mély tepsibe tesszük, és a vajban pirosra sütjük. A maradék húslevest ráöntjük, és sütõben megsütjük. Amikor kész, a húst kivesszük, a zsineget eltávolítjuk, a sonkaszeletekbe burkoljuk, és még 5 percig sütjük. Alufóliába csomagoljuk, és 10 percig az elzárt sütõben hagyjuk, majd szeletekre vágva tálaljuk. Hozzávalók:- 70 dkg borjúhús (egészben)
Még több recept |
hírlevelet, DM levelet nem készít és nem fogad.
-
SKODA OCTAVIAÁr: 2.990.000 Ft -
OPEL ASTRAÁr: 449.000 Ft -
SUZUKI SWIFTÁr:279.000Ft helyett most csak 249.000 Ft -
HONDA JAZZÁr: 949.000 Ft -
SUBARU FORESTERÁr: 4.390.000 Ft -
VOLVO XC60Ár: 5.149.999 Ft -
HONDA HR-VÁr: 1.249.999 Ft -
MERCEDES-BENZ A 170Ár: 1.149.999 Ft -
PEUGEOT 306Ár: 99.000 Ft -
FORD FIESTAÁr: 650.000 Ft -
MERCEDES-BENZ CLK 270Ár: 1.700.000 Ft -
VOLKSWAGEN GolfÁr: 1.349.000 Ft